Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Kormoran SNOWPRO B

SNOWPRO B

Teljesen megbízható téli gumiabroncs. Ha Michelin minőséget szeretne, de nem szeretne a francia márkért fizetni, akkor éppen a Kormoran Snowpro B-t abroncsokra van szüksége. Az ADAC teszteken  kiváló eredményeket értek el hóban, valamint alacsony üzemanyag-fogyasztást a többi téli gumiabroncshoz képest. Egyéb előnyök közé tartozik az alacsony ár. Ennek köszönhetően is egyértelmű vákasztás a sofőrök körében, akik számára az ár/érték arány a legfontosabb.

  • Rendkívül jó ár/érték arány
  • Kitűnő eredmények havon és nedves felületen
  • Alacsony gördülési sebesség - üzemanyag-megtakarítás
  • A Michelin márka technológiája

Domináns középső barázdák és a rájuk merőleges további barázdák és lamellák. A kifinomultan létrehozott hálózat megbízhatóan vezeti el a vizet, és megakadályozza az aquaplaningot és ugyanígy növeli a kapaszkodóerőt a hóban. Még a legkisebb hajszál lamellák is növelik a tapadást, amit a legtöbb téli felületen értékelni fog. 

A Kormoran márka a Michelin-konszernhez tartozik. Ez a legfejlettebb technológiákat, kiváló gumiabroncsminőséget ebben az árkategóriában és jó futásteljesítményt jelenti. Az alacsony gördülési ellenállással kombinálva ez is arról gondoskodik, hogy szó szerint minden kilométeren spórolhasson.

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Konszern Michelin
Gyártó Kormoran
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

1.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,247.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.