Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Pirelli P ZERO Nero

P ZERO Nero

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot P ZERO Nero GT

A Pirelli olasz gyártó P ZERO Nero nyári gumiabroncsai alacsonyabb profillal, nagyobb átmérővel rendelkeznek és rendkívüli teljesítményt nyújtanak. Nem csoda, hogy ezek a gumiabroncsok erőteljes, gyakran magas színvonalon átépített autókhoz lettek tervezve, amiktől a tulajdonos elvárja a dinamikus és gyors haladást.

Ugyanakkor a Pirelli P ZERO Nero esetén számíthat a maximális biztonságra és vezetési komfortra. A speciális keveréknek és a csökkentett hőérzékenységnek köszönhetően, ez a Pirelli gumiabroncs a legjobb teljesítményt képes nyújtani magasabb sebességnél is, ahol más gumiabroncsokat már negatívan befolyásol az extrém hőmérséklet.

A Pirelli P Zero Nero nyárigumi aszimmetrikus futófelület mintázattal rendelkezik, így tökéletesen kezelhető és kiválló fékteljesítménnyel büszkélkedhet. Viselkedése mind száraz, mind nedves körülmények között kiváló. Az Ön biztonsága így a kritikus pillanatokban is biztosított. A Pirelli P ZERO Nero gumiabroncs további előnyei a minimális zaj és a maximális vezetési kényelem.

Szerelje fel gyors autóját a legjobbal a piacon és élvezze a kiváló sportélményt. Vezessen gyorsan és biztonságosan a Rally és Formula F1 világából ismert és bevált Pirelli márkajelzéssel.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,208.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.