Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Nokian zLine

zLine

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Powerproof

Kiváló tapadás és biztonság, különösen nedves felületen, ezek a csúcsminőségű Nokian zLine nyári gumiabroncs előnyei. Pontos és stabil gumiabroncs, függetlenül attól, hogy milyen gyorsan változik az időjárás, valamint komfortos és környezetbarát.

A legújabb újítások, a Lamely Cross-Block és a túlfolyó hornyok nagy pontosságot és kiváló tapadást nyújtanak. A Cross-Block lamellák a mintázat közepén egyedülállóak a maga módján. A külső része, a merevebb bordával együtt, stabilitást, sűrűbb belső szerkezete pedig puha érintkezést eredményez az úttestel. Ennek köszönhetően  alacsonyabb a zajszintje és kisebb a gördülési ellenállása. A külső burkolatán található keresztirányú főhornyokban a túlfolyó hornyok kiküszöbölik az aquaplaning kockázatát. Így kiváló tapadást és kopást eredményez.

A Nokian zLine futófelület szándékosan fel van osztva belső és külső részekre, ami viszont javítja a kényelmet és javítja a az irányítást kanyarokban. A külső futófelület szélesebb blokkjainak köszönhetően a gumiabroncs merevebb, plusz az erős középső borda a gumiabroncs közepét is megerősíti. A pontos vezethetőség érzését ezután csak növeli a dupla blokk a mintázat külső felén.

Az új futófelületet keverék kifejezetten nagyobb sebességekhez fejlesztették ki, de további jellemzője a vezetés közbeni hőtermelésének a csökkentése, ezáltal meghosszabbítva az élettartalmát.  Amikor az új gumiabroncsok megvásárlásakor a járművezetők biztosan értékelni fogják a Biztonsági Irányítási mutatót (DSI). Most úgy van elhelyezve, hogy látható legyen még akkor is amikor a gumik az autón vannak..

A további információk elrejtése További információk

Kosár 0 Ft

A kosár üres.