Fizetési lehetőségek

Fizetési mód

Webáruházunkban nem kell előre fizetni. Megrendelését utánvétnél fizeti ki, miután a futár  kézbesítette a csomagot számlázási vagy szállítási címére. A szállítás költsége az ország egész területén 1890 forint/darab.

A fizetést készpénzben és fizetőkapun is végrehajthatja.

Az utánvétnél történő fizetés a leggyorsabb fizetésmód. Ennek a fizetésmódnak több előnye is van.  Ebben az esetben nem kell kivárnia, amíg tranzakciója jóváíródik bankszámlánkon - az árucikket azonnal kiküldjük címére, így korábban kerül Önhöz megrendelése. Az árút átadásnál helyben leellenőrziheti fizetés előtt, így biztonságot nyer, hogy a szállítmány rendben van.

A GoPay fizetőkapuról. 

A GoPay fizetőkapu , melynek segítségével a  kiválasztott fizetési módot valósítjuk meg. A cseh GOPAY s.r.o. a ČNB (Cseh Nemzeti Bank) engedélyével rendelkezik, és a ČNB szigorú szabályozás alá tartozik. A GoPay fizetőkapun történő fizetéskor a felek között továbbított összes információt mindig 128 bites SSL / TLS-sel titkosítják. Az E-autogumi.hu így csak a fizetési kártya adatai nélkül látja a tranzakció eredményét. Ezenkívül a rendszeres biztonsági auditoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy bizalmas adatai nem kerülnek illetéktelen személyek kezébe. 

Kosár 0 Ft

A kosár üres.