Alufelni gyártók katalógusa

 

  •  

AEZ alufelnik

Logo AEZ

Az AEZ egy német cég, amely kiváló minőségű könnyűfém felnijeiről és haladó technológiájáról ismert. Az AEZ tervezi a BMW, az Audi és a Mercedes típusú gépjárművek egyedi stílusú kerekeit. A vállalat kínálatában megtalálhatóak személygépkocsik, SUV-ok és terepjárók alumíniumötvözetből vagy acélból készült keréktárcsái.

 


Alutec alufelnik

Logo Alutec

Ügyfeleink körében az eredeti és kiváló minőségű Alutec alufelnik a legnépszerűbbek. A német termék nemcsak csúcsteljesítményű, hanem az ára is remek, így nem okozhat csalódást.

 


ATS alufelnik

Logo Ats

Az ATS a neves, kiváló minőséget képviselő, német alufelni gyártók közé tartozik. Az egyik első ügyfele a Porsche volt, amely már 1970-ben az ATS könnyűfém felnijeit használta sportautóin. Bár a vállalatnak 2007-ben nem sikerült stratégiai szövetséget kötnie a dél-afrikai Tiger Wheels South Africa-val, az ATS nem állt le az új, minőségi típusok fejlesztésével. Így már 2008-ban az új partnercégnek, az Uniwheels-nek fel tudott ajánlani egy sor modern könnyűfém felnit. Az ATS felnijeit manapság a motorsportban is használják, különböző WTCC és Formula 3-as versenyautó beszállító partnere.

 


Borbet alufelnik

 Logo Borbet


Brock alufelnik

Logo Brock

A német Brock keréktárcsák a minőség, a technológia és a különleges formatervezés miatt tűnnek ki. A Brock alufelniket modern számítógépes technikával fejlesztik Németországban, így nagyon magas technológiai és minőségi szintet érnek el. A Brock minden típusú személygépjárműre gyárt felnit, különböző színkombinációkban.

 


CMS alufelnik

Logo CMS

A CMS alufelniket kiváló minőség, egyedi formatervezés, beleértve a különleges kétszínű festés jellemzi. Minden CMS termék TÜV által jóváhagyott, így megfelel a magas biztonsági követelményeknek. A német CMS vállalat az egyik vezető alufelni gyártó a világon. Gyáraiban évente kb. 7 millió felnit gyárt. A CMS-t választották beszállítójuknak olyan autómárkák, mint az Audi, a Mercedes, a Porsche, a Bentley, a BMW, a Toyota vagy a Volkswagen.

 


Dezent alufelnik

Logo alu kol Dezent

A Dezent könnyűfém felnik a német Alcar vállalat alá tartoznak. A Dezent alufelnik jellemzően újszerűek, modernek és ízlésesek. Az Alcar a könnyűfém felnik gyártásának élén jár, technológiájuknak hosszú tradíciója van. A Dezent elsősorban klasszikus dizájnt kínál, amely a nagyobb gépjárművekre alkalmas, mint a SUV, kombi vagy szedán.

 


Dotz alufelnik

Logo Dotz

A Dotz kerekekre jellemző a vonzó dizájn, a minőségi formatervezés és a gondos végmegmunkálás „Made in Germany“ kiegészítéssel. A Dotz szponzorál néhány versenyzőt és csapatot a motorsport területén, ezenkívül gyakran együttműködik a Red Bull-lal, amelyből érdekes eredmények születnek. A Dotz ismert még a Survival típusú könnyűfém és lemezfelnijeiről is 4×4-re.

 


Enzo alufelnik

Logo Enzo

Az Enzo könnyűfém felnik a forradalmi formatervezés és a magas szintű teljesítmény miatt ismertek. A kiváló minőségű felnik a gépjárművek széles körében népszerűek. Jellemzően kedvelt képviselője az alufelniknek az Enzo H, amely bármelyik autóhoz illik.

 


OZ alufelnik

Logo Oz

Az OZ felnigyártót 1971-ben alapították, első termékei szorosan összefüggtek a motorsporttal. Idővel sikeres kapcsolatot épített ki a Rali-világbajnoksággal és a Forma-1-gyel, amelynek többször volt kizárólagos beszállítója. Az OZ alufelnik a piac minőségi és formatervezési csúcsát testesítik meg, széles körben használhatóak bármilyen típusú gépjármű számára.

 


Rial alufelnik

Logo Rial

Menü

Kosár 0 Ft

A kosár üres.