Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Barum Brillantis 2

Brillantis 2

A Barum Brillantis 2 nyári gumiabroncsok megfizethetőek, viszonylag magas minőségűek és biztonságosak különösen a kisebb autók, az alsó és a középosztályú autók számára. Amint a neve is sugallja, egy modernebb utódja a Brillantis gumiabroncsoknak, a cseh sofőrök körében is népszerű .

A Barum Brillantis 2 már 2010 óta jelen van a piacon, és innovatív, aszimmetrikus mintázattal rendelkezik, amely hosszabb futásteljesítményt és kiváló stabilitást biztosít. A Barum Brillantis 2 mintázata szűk lécekkel és keresztirányú barázdákkal van ellátva, így kiválóan vezeti el a vizet és megakadályozza a nem kívánt aquaplaning-et. Ezek a tulajdonságok teszik a gumikat biztonságos és kényelmes utitársá az utakon. 

A nyári Barum Brillantis 2 gumiabroncs nagyon jól viselkedik száraz és vizes úttesten is. Jelentősen rövidebb a féktávja és erőssége a kiváló reagálása vezetésnél. A Barum Brillantis 2 modell  alacsonyabb zaja is örömet okoz. Próbálja ki a közkedvelt klasszikust új, modernebb és biztonságosabb kivitelben. Nyári Barum Brillantis 2 - minőségi választás elérhető áron.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Konszern Continental
Gyártó Barum
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

8.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.