Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Continental SportContact 5

SportContact 5

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot SportContact 6

A kiemelkedően gyors és a fékezésnél hatékony SportContact 5 kellemes kikapcsolódást és kellő biztonságot kínál.

A független teszteken már-már hagyományosan diadalmaskodó Continental kiváló minőségű nyári gumiabroncsokat kínál. A Continental SportContact 5 gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak sportos vezetésnél is. Ez a gumiabroncs a 2012-es bemutatása óta sorra gyűjtötte be az első helyezéseket a független teszteken. A különbség az elődjéhez, a ContiSportContact 3-hoz képest elsősorban a rövidebb féktávolságban, a kiváló tapadásban, a kisebb üzemanyag-fogyasztásban és a hosszabb élettartamban van.

Első ránézésre a sportosabb géneket idéző nagyobb mintablokkok hívják fel magukra a figyelmet, amelyek a vállrészen helyezkednek el. Ezeknek köszönhetően a gumiabroncs tapadása kanyarokban kiváló. A fékezési tulajdonságokon javítanak a keresztirányú hornyok, úgynevezett 3D élek, továbbá ebben segítenek a kiegészítő lamellák is a futófelület blokkjai között. Amikor az utat fellocsolja egy kis eső, akkor jutnak szóhoz a gumiabroncs kerület menti sávjában elhelyezkedő ún. „aqua barázdák”, amelyek elvezetik a vizet az érintkezési felület alól, miközben a gumi nem veszít merevségéből és biztonságos marad. Éppen a gumiabroncs nagy merevsége áll az alacsonyabb gördülési ellenállás, az alacsony fogyasztás és a hosszabb élettartam mögött.

A gumiabroncs forradalmian új oldalfalai összekötik a rugalmas vállrészt a gumi megerősített peremével. A vezetés csendességéről a zajvédő lamellák gondoskodnak – kis gumihidak a futófelület egyes mintablokkjai közt, amelyek egyidejűleg a vízelvezetést is elősegítik nedves útkörülmények között. Ez a gumiabroncs a járművek széles skálája számára alkalmas a kisebb autóktól kezdve egészen a luxus limuzinokig. Gyári gumiként a Volkswagen CC is alkalmazta. Nem meglepő a különböző méretek széles kínálata sem, amely 17“-től 21“-ig terjedő átmérőjű abroncsokból áll. Amennyiben ön minden irányban precíz gumiabroncsot keres, a Continental SportContact 5 egyértelmű választás.

Kiegészítés

Az utolsó fejlesztések lehetőséget adtak arra, hogy ez a gumiabroncs a nagy teljesítményű autókra is alkalmazható legyen. Kitűnően reagál nagy sebességnél is és elsősorban a futófelületi blokkok innovatív formájának köszönhetően optimálisan osztja el a súrlódási erőket a futóblokkok kis felületén.

http://cdn.e-pneumatiky.cz/files/feimg/sportcontact5_1.jpg

  • A szilárd központi bordák, a peremmel összekötött futófelület és az aszimmetrikus futófelületi bordák optimalizálják a gumiabroncs axiális szilárdságát és kiküszöbölik a futófelületi blokkok deformációját (elhajlás), amely tulajdonságok az útfelülettel jobb érintkezést és optimális tapadást eredményeznek.

http://cdn.e-pneumatiky.cz/files/feimg/sportcontact5_2.jpg

  • A futófelület külső részén elhelyezkedő makro-blokkok a szilárd központi bordával együtt tökéletes tapadást biztosítanak a gyors kanyarokban és a vezető is jobb visszajelzést kap.

Eredeti SportContact 5 gumiabroncsok a következő autókra vannak felszerelve: Audi TT RS, Audi RS4, Audi R8, Renault Megane RS és a Mercedes E-Class AMG is ide tartozik.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 19"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 20"

Átmérő 21"

Átmérő 22"

Gyártó Continental
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,204.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.