Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Continental WinterContact TS 860S SUV

WinterContact TS 860S SUV

A legjobb, amit ezen a télen a sportkocsiára rakhat. Ez nem más, mint a WinterContact TS 860S SUV gumiabroncs, amelyet elsősorban nagy teljesítményű járművek számára terveztek, mint például az Audi Q7, Mercedes GLE, BMW 5 vagy 6, stb ..

A Continental a személyre szabott gumiabroncsok szakértője. Ezért a legújabb téli gumiabroncsa -WinterContact TS860- több változatban is elkészült: TS 860 a klasszikus középosztályú gépjárművekre , TS 860P ezen autók erőteljesbb fajtánianak vagy TS 860S SUV sport-haszonjárművekre keszült. A klasszikus változattól számos technológiát megtartott, mint például a Cool Chili, a Liquid layer Drainage vagy a Snow Curve. Ezeknek a technológiáknak köszönhetően kedvezőtlen körülmények között is kihasználhatják a sportautójukban rejlő potenciált.

A Continental WinterContact TS 860S SUV téli gumiabroncs előnyei

  • Tökéletes teljesítmény havas útburkolaton
  • Magas vezetési kényelmet biztosít
  • Kiváló kezelés száraz felületen
  • Csökkenti a fogyasztást az alacsony gördülési ellenállás miatt

A siker legfontosabb része egy olyan futófelület kialakítása volt, amely számos éllel és horonnyal rendelkezik. Ezek egyrészt folyamatosan gondoskodnak a víz vagy a latyak folyamatos elvezetéséről, de mindenekelőtt azonnali reagálást biztosítanak. A korábbi generációkhoz képest az élek száma megnőtt és az egyes blokkok összetétele megváltozott, ami azt eredméyezi, hogy a még gyorsabb sebességgel való kanyarodáskor is megtartja az autót. És bár ezen magas teljesítményű autók fogyasztasával csak ritkán foglalkoznak, de a WinterContact TS 860S SUV gumiabroncnak alacsony gördülési ellenállást sikerült elérnie, aminek köszönhetően csökkenti az üzemanyagra szánt kiadásokat .

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Continental
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,204.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.