Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Debica Frigo 2

Frigo 2

A Goodyear csoporthoz tartozó lengyel gumiabroncs-gyártó 2011 óta kínál Frigo 2 téli gumiabroncsokat kompakt járművekre és középkategóriás autókra. Bár a gumiabroncs fő fegyvere az alacsony ár, a gumiabroncs kiállta a tesztelást a svájci Alpokban is. Kétségtelen, hogy a magyar telekkel is megbirkózik.

A Debica Frigo 2 téli gumiabroncsok formatervezése meglehtősen konzervatív. Az irány barázdák az abroncsok középső részén, kerületi barázdák és magasabb számú ferde lamellák hatásosabban vezetik el a kásás havat és vizet. A gumiabroncsok ezáltal ellenálóbbak az aquaplaning és slushplaninggal szemben. Ez azt jelenti, hogy a gumiabroncs nem könnyen sodródik ki a latyakos hóban.

A blokkok eloszlása a gumiabroncs kerületén csökkenti a zajszintet, és a vállrész hatalmas blokkjainak köszönhetően a sofőrt kitűnő kezelhetőséggel jutalmazza meg a kanyarokban. Az utasok még nagyobb kényelme érdekében csökkenti a vibrációt. Az alacsony hőmérsékleten való rugalmasságot a futófelülethez hozzáadott szilícium biztosítja.

Ezek a téli gumiabroncsok nagyszerű teljesítményt nyújtanak hóban, és egyenértékűek a hólánccal felszerelt gumiabroncsokkal. Továbbá pozitív a széleskörű méretkínálat is.

Bárki, aki jó áron, remekül tapadó téli gumiabroncsot keres, ne habozzon – a Debica Frigo 2 téli gumiabroncs az egyértelmű választás!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Konszern Goodyear
Gyártó Debica
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

Eddig nem értékelték

A vásárlók átlagos értékelése 100 % 1 Értékelés

Jó minőség, elérhető áron. A bolt kiváló, a termék hamar megérkezett.

  • Az ügyfél újra megvásárolná a terméket

Zoltán értékelte a 165/70 R13 79 T, Téli, csütörtökön, 13. února 2020 100%

Kosár 0 Ft

A kosár üres.