Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Dunlop SCOOTSMART 100/80 -16 50 P TL Robogó

Cikkszám: 630981

Beszállítónál több, mint 20 db
Legkorábban 6.16. Kézbesítés az aktuális raktárkészlet alapján

17 010 Ft/db Ár ára ÁFÁVAL

Ezt a terméket legutóbb vásárolta László 9 nappal ezelőtt

A Dunlop SCOOTSMART olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsnak, és története a saját alkotásukhoz kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson gumik kizárólagos szállítója. A Dunlop SCOOTSMART… További információk

Méret 100/80 R16
Kategória Robogó gumiabroncsok motorkerékpár gumiabroncs
Futófelület SCOOTSMART
Gyártó Dunlop (Konszern Goodyear)

Paraméterek

Cikkszám: 630981

Szélesség 100
Magasság 80
Konstrukció -
Átmérő 16
Terhelési index 50
Sebesség index P (150 km/h)
Megjegyzés Első/Hátsó
TL TL
Gumiabroncs típus Motorkerékpár gumiabroncs
Meghatározás Robogó

Leírás és értékelés

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

A Dunlop SCOOTSMART olyan termék, amelyben nem kell kételkednie. A Dunlop már régóta a világ elitgyártóinak egyike, nemcsak a motorkerékpár gumiabroncsnak, és története a saját alkotásukhoz kapcsolódik. Ma például a Dunlop a Harley Davidson gumik kizárólagos szállítója.

A Dunlop SCOOTSMART motorkerékpár gumiabroncsok már régóta a legmagasabbak közé sorolhatók a független tesztek során. Ez az állandó innováció és az új technológiákba lévő befektetésnek köszönhető. Akár egy egyedülálló keverékről beszélünk, amely sikeresen csökkenti a melegedést vagy a mintáról, ami nagymértékben javítja járműve kezelhetőségét. Az is fontos, hogy a modern anyagokkal dolgoznak, mint a kevlar, amely növeli az ellenállás.

A Dunlop SCOOTSMART gumiabroncsainak minőségét a prémium partnerek is megerősítik, mint például a Yamaha, a KTM, a Honda, a Suzuki vagy a Kawasaki. A gyártási tapasztalat az AMG-vel, a Mercedes-alapú gyártóval való együttműködésre támaszkodik.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.