Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Dunlop SP Sport Fastresponse

SP Sport Fastresponse

A Dunlop SP Sport Fastresponse nyári gumiabroncs kitűnő választás az Ön autója számára, ha a biztonság, a kiváló kezelhetőség és a kényelem fontos szerepet játszik Önnél. Ezt a gumiabroncsot száraz és vizes utakon egyaránt, kiváló kezelés jellemez. Ezek a hagyományos gumiabroncsok a modern Dunlop SP Sport FastResponse technológiát tartalmazzák, ami javítja a vezetési reakciókat és a fokozza a futófelület érintkezését az úttesttel. A Dunlop három központban Németországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban fejleszti az abroncsokat.

A Dunlop SP Sport Fastresponse könnyű irányíthatóságot biztosít, így éles kanyarokban is kényelmes és biztonságos vezetést biztosít. Ellenállnak az aquaplaningnek, javítják az autó vezetési teljesítményét és viszonylag alacsony zajszinttel rendelkeznek. A továbbfejlesztett futófelület speciális technológiája (a szilikát és a polimer erősebb összeköttetése) csökkenti a gördülési ellenállást, ezáltal megtakarítja az üzemanyagot és növeli a gumiabroncs élettartamát.

Próbálja ki a Dunlop SP Sport Fastresponse erőteljes, gazdaságos és különösen biztonságos abroncsokat. Alkalmasak azok számára, akik az elképesztő minőségért és kedvező árért rajonganak. 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Konszern Goodyear
Gyártó Dunlop
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,215.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.