Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Eagle F1 Asymmetric 2

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Eagle F1 Asymmetric 3

A sportos és nagy teljesítményű Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 nyári gumiabroncs személygépkocsik számára készült, és 2011 óta a sikeres első generációra épül. További kulcsfontosságú tulajdonságai közé tartozik a pontos vezetési visszajelzés, jobb haladási tulajdonságok és a jobb tapadás.

A nyári Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2-nek asszimetrikus mintázata van. A gumiabroncs legerősebb "fegyvere" az ActiveBreaking technológia, amely szétosztja a terhelést a mintázat blokkok közé és ennek köszönhetően leröividíti a féktávolságot. 

Ehhez hozzásegít a gumi konstrukciója és a polimerekből álló keveréke is. Így a futófelület 3D-blokkjai maximalizálják a kontaktust a gumi és az úttest között. Vizes úttesten akár 3 m-el rövidebb a féktávolság, mint a konkurens gumiknál. 


A gumi halad a korral, ami a "zöld" trendeket illeti. Az elődjével szemben kissebb a súlya, ezáltal alacsonyabb a gördülési ellenállása, ami alacsonyabb zajszintet és üzemanyag fogyasztást jelent.

Méretek széles skálája érhető el homologizációval ellátva, gépjárművek bizonyos márkáinál run flat-es verziót is  beleszámítva. 

A pozitív értékelés független tesztekből is származik, így kétségtelen, hogy a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 a megfelelő választás!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 19"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 20"

Gyártó Goodyear
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,246.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.