Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Goodyear Excellence

Excellence

Kiváló tapadás, kezelhetőség és vezetési kényelem, ezek a  Goodyear Excellence nyári gumiabroncs fő előnyei. A tapadás elsősorban nedves útfelületen kiváló, a bemetszett futófelületi blokkok és széles vízelvezető csatornák gyorsan elvezetik a vizet, ami pozitív hatással van mind a kormányozhatóságra, mind a fékezésre. A polimer keveréknek köszönhetően a tulajdonságok száraz felületen is kiválóak.

Érdekes aszimmetrikus futófelületi mintázat, amely szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, három széles kerületi barázdát, köztük egy vékonyabb és számtalan bemetszett blokkot tartalmaz, amelyek nyíl alakot hoznak létre és dinamikus benyomást kelt a teljes gumiabroncsról.

A masszív és erős külső karok nagy sebességű fékezésben segítenek. A váll stabilizátor segíti a magas tapadást a kanyarokban, és ha az autó egy kicsit nagyobb sebességgel közlekedik autópályán, akkor is nyugodt lehet - a pontos kezelhetőségnek köszönhetően mindennel megbirkózik. Az irányíthatóságot az nyomás egyenletes eloszlása is  segíti a teljes erintkezési felületen, egy másik pozitív tulajdonság pedig a gumiabroncs egyenletes elhasználódása amely megöveli az élettartamot.

Az optimalizált futófelületi minta csökkenti a zajkibocsátást. A Dual-Block Shifting technológia, amely egyesíti a különböző méretű és egymás után elrendezett vállblokkokat, szintén hozzájárul ehhez. A gumiabroncs nem vakon követi a legújabb trendeket, és nem igyekszik mindenáron megtakarítani az üzemanyagot, az átlagos vezető minden bizonnyal jobban értokelni fogja a legfontosabbat, a biztonságot, teljesítményt és kényelmet.

Security Zone

  • Ferde futófelület-blokkok és nagy lefolyócsatornák a "Biztonsági zónában" elvezetik a vizet a pontosabb kezelhetőség és a jobb fékezés érdekében

Handling Zone​​​​​​​

  • A "kezelési zónában" található masszív és szilárd külső karok nyomon követik a vezetést, pozitív kormányzási érzékenységet, valamint a lassítási helyzetben való bizalmat nyújtanak.

Comfort Zone

  • A "Comfort Zone" gumitömlői elszigetelik az utasokat a zajoktól, az egyenlőtlenségektől és a vibrációktól, így kényelmesebb és egyenletesebb utazást biztosít.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Gyártó Goodyear
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,246.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.