Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Hankook Kinergy eco K425

Kinergy eco K425

A Hankook Kinergy eco K425 nyári gumiabroncs fejlesztése a legmodernebb technológiák felhasználásával készült. Ez a dél-kóreai gyártótól származó gumiabroncs új generációs szilícium – dioxid keveréket tartalmaz és különleges a konstrukciója, ami egy dolgot jelenthet – kitűnő tulajdonságok vízen, kényelmes vezetés és alacsony gördülési ellenállás. 

A Hankook Kinergy Eco K425 bordavezetése optimális, ami csendes működést és jobb irányíthatóságot biztosít. Az abroncsokon a három egyenes kerületi barázda dominál. Szélesebbek és így növelik a tapadást nedves utakon. A szélesebb vállblokkok és az oldalsó vállcsatornák külenleges alakja is javítja a gumik tapadását minden körülmény között.

Az abroncsok optimalizált keménysége javítja teljesítményüket és a "fűrészfog" jellegű technológia tökéletesíti az irányítást száraz utakon. Az ACE Lenkard tesztek alapján és az autósok szerint is ezek az abroncsok rendkívül csendesek. 

Nagy érdekességnek számít az abroncs rezgéscsillapítása, amleynek köszönhetően sikerült növelni a kényelmet és megtakarítani az elfogyasztott üzemanyagot. 

A 13'' és 16" keréktípus kínálata nagyon széles. Amennyiben modern technológiákkal teli gumiabroncsra vágyik, amely környezetbarát és biztonságos, vásároljon Hankook Kinergy eco K425-öt!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Gyártó Hankook
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

83% Optimális

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

7.5

Kosár 0 Ft

A kosár üres.