Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Hankook Optimo K415

Optimo K415

A Hankook Optimo K415 nyári gumiabroncsok nagyon kényelmes utazást kínálnak bármilyen körülmények között. A gumiabroncs kisebb személygépkocsik számára készült, amelyek gyakran közlekednek városi környezetben. Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően még a dugóban is kényelmesen fogja magát érezni.

A Hankook Optimo K415 nyári gumiabroncsok előnyei:

  • Magas szintű kényelem
  • Alacsony zajszint
  • Kiváló kezelhetőség

Amikor először rápillantunk a Hankook Optimo K415 nyári gumiabroncsokra akkor a hatalmas középső hornyon akad majd meg a tekintetünk először. Ennek feladata, hogy javítsa a jármű kezelhetőségét és rövidítse a féktávolságot mind nedves, mind száraz útburkolaton. A gumiabroncs kialakításának célja a vezetési kényelem maximalizálása. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a gumiabroncsok csendesek és kényelmesek. A finom barázdálás segít a stabilitás elérésében, és a gumiabroncs ragyogóan reagál a válsághelyzetekben, amelyet értékelni fognak olyan helyzetekben, amikor egy forgalmas utcán vagy lakótelepen közlekednek, ahol bármikor valaki az útra léphet Önök elött.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Hankook
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,177.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.