Gumiabroncsok Hankook Ventus Prime4 K135

Ventus Prime4 K135

A féktávolság szempontjából szó szerint jelesre vizsgázott. A Ventus Prime 4 nyári gumiabroncs a rendkívül sikeres előd, a Ventus Prime 3 hagyományaira épül, amely független abroncsteszteken még a prémium kategóriás versenytársakat is maga mögé utasította. A Ventus Prime 4 futófelület a legelső tesztben, amelyen részt vett, 50 márka közül a 2. helyen végzett, megelőzve a legtöbb prémium kategóriás versenytársát.

Az esőben történő kezelhetőség és fékezés a legkritikusabb pillanatok közé tartozik. Ilyenkor fennáll az aquaplaning kialakulásának veszélye, amikor az autó lebeg a vízen, és irányíthatatlanná válik. A Ventus Prime 4 kifelé ívelt futófelülettel rendelkezik, így terheléskor maximális tapadást és vízelvezetést biztosít. Ez azt jelenti, hogy nem veszíti el az irányítást az autó felett, és rendkívül rövid idő alatt fékezhet még szakadó esőben is.

A Hankook Ventus Prime 4 nyári gumiabroncs előnyei

  • Alacsony gördülőellenállás és üzemanyag-megtakarítás
  • Hosszú élettartam
  • Rövid féktáv nedves- és száraz útfelületen
  • Csendes vezetés

Tartós gumikeverék = lassú kopás

A Ventus Prime 4 nyári gumiabroncs kíméli a pénztárcáját és védi a környezetet. A gumiabroncs innovatív, magasabb szilícium-dioxid-tartalmú gumikeverékből áll, amely lassan kopik, így hosszabb a gumi élettartama. A domború futófelület, amely javítja a terheléseloszlást, szintén szerepet játszik az élettartam növelésében.

Csendes üzemelés, egy kellemes plusz

A csendes működésre elsősorban a prémium gyártók helyezik a hangsúlyt, de ebben a Hankook sem marad le, és a Ventus Prime 4-et olyan technológiákkal szerelte fel, amelyek elnyelik a barázdák által keltett zajt.

Kiváló kezelhetőség

A gumiabroncsot ZigZag 3D Trend technológiával látták el, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az árkok ferde élekkel rendelkeznek, nem deformálódnak hirtelen irányváltáskor, és felgyorsítják a kormányzási reakciót.

További információk A további információk elrejtése

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Gyártó Hankook
Kategóriák Gumiabroncsok

Tesztgyőztes

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.