Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Hankook Winter i*cept evo2 SUV W320C

Winter i*cept evo2 SUV W320C

Kényelmes utazás, magas elenálló képesség és megbízható kapaszkodás - mindezt a Winter Hakook Winter i*cept evo2 SUV W320C gumiabroncs kínálja Önöknek. Elsősorban az egyre népszerűbb SUV-ok és az összkerék meghajtású gépkocsik számára tervezték. A legjobbat nyújtja Önnek, amit a Hankook manapság kínálhat Önnek.

Nem forradalmi újításokról van szó, hanem a tulajdonságok folyamatos javításáról. A 320-as szám is azt sugallja, a köpeny a rendkívül népszerű Icebear W31 gumiabroncs tovább fejlesztett változata. A tulajdonságai viszont túlszárnyalták az előző generáció tulajdonságait, így sokkal jobb víz és latyak elvezetéssel rendelkezik, valamint tökéletes kapaszkodást biztosítanak minden felületen.

A Hankook Winter i*cept evo2 SUV W320C téli gumiabroncs előnyei:

  • Maximális ellenállóképesség mechanikai sérülésekkel szemben
  • Magas vezetési kényelem
  • Megbízható víz és latyak elvezetés
  • Az alacsony gördülési ellenállás csökkenti az üzemanyag fogyasztást

Mivel a gumiabroncsok főleg a szabadidő-autók számára készültek, amelyeknek gyakran az úton kívül is helyt kell állniuk, ezért kifejezetten fontos a gumik ellenállóképessége. Például a teljes területű megerősített lökhárító öv, széles acél lökhárító vagy a merev sarokkötél. A magas szilícium-dioxid tartalmú egyedülálló keverék biztosítja az optimális tapadást. És ha a tapadásról van szó - a söfőröknek a jégcsákány alakú hornyok segíthetnek. Ezek a hornyok a sok éllel és lamellával együtt azonnali kapaszkodást biztosítanak.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Hankook
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,177.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.