Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Imperial SnowDragon 3

SnowDragon 3

Minőségi és megfizethető téli gumikat keres alacsonyabb és közepes osztályú autókhoz? Akkor az Imperial SnowDragon 3 egyértelmű választás az Ön számára.

Az Imperial SnowDragon 3 gumiabroncsok a nyugat-európai piac gazdasági gumiabroncs-szegmensének tipikus képviselői. A kedvező árak mellett a magas precizitású irányíthatóságban, a stabilitás és a magas fordulatszám melletti kiváló tapadásban is jeleskednek. Az egyedülálló és vonzó megjelenés mellett számos kisebb lamellát használva a hó és a nedves utakon magas szintű tapadást biztosít. A apróbb lamellák garantálják a csendes járást, ami nem túl gyakori a téli gumiabroncsoknál.

A márkakereskedők a globális Deldo csoport know-how-jára támaszkodnak, amelyhez az Imperial is tartozik. A gyártási folyamat során a Deldo, az egyik legnagyobb gumiabroncs-nagykereskedő, folyamatosan ellenőrzi a gyártott gumiabroncsok minőségét, amelyek ezután 16 és 20 col közötti méretben kaphatók. A sofőrök dicsérik a kiváló vezetési teljesítményt és a hosszú élettartamot.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Konszern Deldo
Gyártó Imperial
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

3.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,228.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.