Gumiabroncsok Kleber Quadraxer 3

Quadraxer 3

A Kleber Quadraxer 3 négyévszakos gumiabroncs kiváló ár/teljesítmény arányával és hatalmas alkalmazkodóképességével nyeri el a vásárlók tetszését. A hó, a jég és a vízzel borított utak sem jelentenek akadályt számára. Megbízható kormányreakcióval és biztonságos vezetéssel örvendezteti meg tulajdonosait minden körülmények között. Kleber valóban ügyelt az egyes jellemzők kiegyensúlyozására.

A francia Kleber márka a Michelin csoporthoz tartozik, amely hatalmas összegeket fektet be a gumiabroncsok fejlesztésébe. A Michelint a leányvállalataival – pl. a Kleberrel – is megosztja know-how-t. Minőségi gumiabroncsot kap nagyon kedvező áron, amelyet nem kell egy szezon után lecserélnie. A Quadraxer 3 gumiabroncs 15 és 20 hüvelyk átmérőjű méretekben kapható.

A Kleber Quadraxer 3 nyári gumiabroncs legfőbb előnyei:

  • Kiváló kilométerfutás
  • Kiváló ár-érték arány
  • Kiegyensúlyozott menettulajdonságok és feltételek
  • Kiváló kormányreakció

A hó, a latyak és a heves eső sem okozhat gondot

A Kleber a Quadraxer 3 futófelületi mintázatával elsősorban a kezelhetőségi jellemzők kiegyensúlyozását tartja fontosnak minden olyan időjárási körülmény között, amellyel a járművezetők a mérsékelt égövben találkozhatnak. A Quadraxer 3 kötött forgásirányú vagyis nyíl alakú futófelületi mintázattal rendelkezik, amelynek megnövelt számú éle gyorsan elvezeti a vizet a futófelületről, belekapaszkodik a hóba, és kiváló tapadást, kormányzási reakciót és mindenekelőtt rövid féktávolságot biztosít.

Intelligens kopásjelző

A Kleber a Quadraxer 3-at intelligens kopásjelzővel szerelte fel, amely azonnal jelzi, hogy mennyire van megkopva a gumi, de segít a geometriahibák felismerésében is. Ha az egyik tengelyen a kopásjelzők nem egyformán kopottak mindkét keréken, azt jelenti, hogy szervizbe kell vinnie gépkocsiját.

Csendes vezetés

A Quadraxer 3 gumiabroncsok sima szélű barázdákkal rendelkeznek, így minimálisra csökkentik a kellemetlen zajt okozó rezgéseket. Így csendes és kényelmes utazásban lehet része.

További információk A további információk elrejtése

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Konszern Michelin
Gyártó Kleber
Kategóriák Gumiabroncsok

Tesztgyőztes

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.