Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Kormoran Impulser B

Impulser B

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Impulser B2

A viszonylag fiatal márkájú Kormoran – Impulser B gumiabroncs jó árú és jó teljesítményű gumiabroncs, amely megfelel a kevésbé igényes sofőrök számára is. A Kormoran márka a hosszú tradíciójú Michelin márkacsalád tagja és a Michelin jól bevált technológiái és folyamatai is megtalálhatóak ebben az abroncs típusban. Ezzel a módszerrel jönnek létre a jó minőségű autógumik elfogadható áron. A Kormoran B Impulser megfelelő átlagos személygépkocsik számára és kétségkívül díjazni fogja számtalan pozitív tulajdonságát. 

A Kormoran Impulser B futófelülete aszimetrikus és kiegyensúlyozott, különleges keverékből készült. Ez biztosítja a kiváló tapadást száraz és nedves utakon minden körülmény között. A gumiabroncs általános jellemzője a kiváló tapadás és kanyarodás nedves utakon. 

Amennyiben minőségi abroncsra van szüksége megbízható gyártótól, viszont nem kíván magasabb összeget befektetni, válassza a Kormorant. Minden sofőrnek örömet okoz alacsony árával, jó minőségével és biztonságával minden körülmény között!

A további információk elrejtése További információk

Kosár 0 Ft

A kosár üres.