Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Kormoran SNOWPRO

SNOWPRO

A lengyel Kormoran Snowpro gumiabroncsgyártó trendvonalas futófelülettel rendelkező téli gumiabroncsai elsősorban az alacsony árával vonzzák a vásárlóit. Ez a gumiabroncs is tisztességes minőséget biztosít, megvásárlásával pedig a gazdaságilag orientált autósok biztosan nem fognak mellé. A kisebb méretű abroncsok ára a 2011-es bemutatkozás óta rendszeresen ezer cseh korona alatt van, ami nem túl gyakori jelenség, ha figyelmen kívül hagyjuk a veszélyesen alacsony költségű gumiabroncsokat Kínából.

A Kormoran Snowpro gumiabroncsokat olyan alacsony igényű gépjárművezetők számára tervezték, akik nem vezetnek gyakran télen, vagy túlnyomórészt városokban közlekednek, ahol nem áll fent a hóvihar esélye. Azonban ha úgy dönt, hogy ezekkel a gumikkal a hegyekbe megy, akkor ez sem jelenthet problémát az Ön számára. De ahol a Kormoran Snowpro a legbiztosabb, ez egyértelműen nedves út - a gumiabroncs nagy ellenállást mutat az aquaplaninggal szemben, és a nedves vagy havas úton is magabiztosan viselkedik. Amikor nagyobb mennyiségű hó hull le, akkor jut szóhoz a modern futófelület nagy számú lamellával és kiszorító élekkel. A gumiabroncs csendes és hosszú élettartalommal rendelkezik.

A további információk elrejtése További információk

Konszern Michelin
Gyártó Kormoran
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

5.0

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,247.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.