Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Kumho I'ZEN XW KW23

I'ZEN XW KW23

A dél-koreai gyártó, amely nagy elkötelezettséget mutat a motor-sportok iránt, szintén szállít gumiabroncsokat a magyar piacra. A nem átlagos nevű Kumho I'ZEN XW KW23 téli gumiabroncsokat több évig olyan személyautókra tervezték, amelyek tulajdonosai a téli időszakban ideális teljesítményt és biztonságot keresnek.

A különleges futófelület-mintázat hangsulyos hornyaival egyertelműen jelez, hogy a gumiabroncs a téli körülmények közé való. A mintát domináló hornok az oldalról a gumiabroncs közepe felé egyenesen futnak. A víz és olvadt hó elvezetés kitűnő.  A háromdimenziós hornyok, a gumiabroncs legfontosabb részei, a mély hótól a jégig terjedő téli út összes buktatójával megbirkóznak. A válblokkok elegendően merevek ahhoz, hogy jól teljesítsének a kanyarokban is.  A jellemzők csak tovább erősítik a rendkívül vékony, kanyargós lamellák. 

Egy különleges kova keveréknek köszönhetően a Kumho I'ZEN XW KW23 téli gumiabroncsok még a fagyás alatti hőmérsékleteken sem veszítik el tulajdonságukat. A motorsport területén alkalmazott számos know-how-ot technológiát használnak a fejlesztés során, így a gumiabroncs technológiailag igazán színvonalas.

Ha olyan gumiabroncsot szeretne, ami télen nem okoz csalódást, válassza a Kumho I'ZEN XW KW23 téli abroncsokat!

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Kumho
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

3.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,220.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.