Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Matador MP16 Stella 2

MP16 Stella 2

A nyári Matador MP16 Stella 2 gumiabrocs modern, aszimmetrikus mintázata minőségi, kényelmes és biztonságos utat nyújt amely ideális a kis- és középkategóriás személyautókra, valamint meglepően kedvező áron kapható. A  Matador MP16 Stella 2 a Continental autógumi csoportba sorolható és modern fejlődésen esett át. Hosszú élettartamát e Matador gumiabroncsok a futófelület optimális alakjának és konfigurációjának köszönheti. Az alacsony gördülési zaj kedvezően befolyásolja a vezetési kényelmet. 

A Matador MP16 Stella 2 nyári gumi innovatív technológiákat használ a gumiabroncs konstrukciójában, melynek lényege egy ökológiai szilikon futófelület s ennek köszönhetően alacsony a gördülési ellenállás. A Matador MP16 Stella 2 e tulajdonságainak hála alacsonyabb üzemanyag fogyasztással rendkívül gazdaságos és mégis kimagasló tapadást nyújt száraz és vizes utakon egyaránt. A kanyarokban és a hirtelen irány változtatásoknál nagyobb biztonságot nyújt e gumiabroncs a futófelület külső részén található keskeny hornyoknak hála. A futófelület belső része pedig kisebb lamellákkal és nagyobb mintázattal van ellátva, amely a három fő körbefutó barázdával kiváló védelmet nyújt az aquaplanning hatás ellen. 

A Matador MP16 Stella 2 gumiabroncs „Safety info“ biztonsági mutatókat tartalmaz, melyek három helyen találhatóak a gumiabroncson. Ezeknek hála a sofőr folyamatosan tájékozódhat a mintázat állapotáról s ehez igazíthatja az utazást. A STOP kijelzés azt mutatja, hogy ideje új gumiabroncsokat vásárolni. Cserélje le ön is gumiját e modern, kényelmes, biztonságos és gazdaságos agumiabroncsra mely sokáig boldogíthatja autóját. A Matador MP16 Stella 2 nyári gumi- jó minőség reális áron.

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Konszern Continental
Gyártó Matador
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

3.3

A gumiabroncs csendessége

Eddig nem értékelték

Gyártó

1,249.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.