Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Matador MP44 Elite 3

MP44 Elite 3

Az MP44 Elite 3 nyári gumiabroncsok - amint a neve is sugallja - a Matador által kínált legjobbak. A kiváló minőségű, biztonságos, megfizethető és kényelmes gumik újak a piacon. Főként a hosszú élettartammal emelkednek ki. A hagyományos szlovák gyártó gumiabroncsai közepes és magas kategóriájú járművekhez készültek, és a kedvező ár mellett kiváló vezetési jellemzőkkel is rendelkeznek.

Az MP44 Elite 3 gumiabroncsok a szlovák Matador márkától aszimmetrikus futófelülettel rendelkeznek, amely nagyobb biztonságot nyújt száraz és nedves utakon való vezetés közben. A futófelület külső részén lévő kompakt barázdák kitűnő stabilitást biztosítanak és jelentősen lerövidítik a féktávot. A burkolat belső része szélesebb barázdákkal van felszerelve, ami javítja az autó teljesítményét, különösen nedves utakon, garantálja a tökéletes tapadást nedves felületen és a víz hatékony elvezetését az érintkezési felületről, ezáltal megakadályozva az aquaplaningot.

Az MP44 Elite 3 nyári gumiabroncsok a kiváló minőségű és jól ismert Matador márkától rendkívül alacsony zajszinttel is rendelkeznek, ami tovább növeli az utazási kényelmet. Próbálja ki a biztonságos és költséghatékony gumiabroncsokat, amelyek mind a száraz, mind a nedves utakon kiváló vezetési tulajdonságokkal lepi meg Önt.

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Konszern Continental
Gyártó Matador
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

1.7

Nedves tapadás

1.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,249.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.