Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Matador MP46 Hectorra 2

MP46 Hectorra 2

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot MP47 Hectorra 3

A második generációs nagysebességű nyári abroncsok a keleti szomszédainktól, ez Matador MP46 Hectorra 2. Bár a piacon 2008 óta van jelen, de még mindig van mit kínálnia az érdeklődőknek, és ez minden bizonnyal nem csak a hagyományos ár-érték arány, hanem a minőség. Sok mindent elmond, hogy ez a gumiabroncs magasabb kategóriás autókra van tervezve, amelyek nagy teljesítményű motorokkal rendelkeznek.

A négy mély kerületi barázda kombinálva a bemetszett lamellákkal adja meg az abroncs számára azt a megjelenést, amely hagyományosan jellemző a nagy teljesítményű gumiabroncsokra. Erőfeszítéseket tettek arra, hogy minimálisra csökkentsék az úgynevezett sípolási hatást, ami vezetés közben aerodinamikai zajokat okoz. Nem szokványos jellemzője egy teljes kerületi öv, amely javítja az irányítási stabilitást és növeli a biztonságot. Az ilyen gumiabroncsal ellátott autók még nagy sebességeknél is kiváló fékezési teljesítménnyel és megbízható kezelhetőséggel rendelkeznek. A nedves körülmények között a söfőrök nagyra értékelik az aquaplaning elleni ellenállást.

A Matador MP46 Hectorra 2 gumiabroncs aszimmetrikus, a külsõ felén elhelyezett „outer“ felirat pedig a helyes felillesztést segíti. A szélesebb futófelület blokkok és a keskeny keresztirányú barázdak a külső felületen segítik a stabilitást, míg a belső zónák keskeny blokkjai és szélesebb barázdái pozitív hatással vannak a teljesítményre és a nedves biztonságra. A gumiabroncs oldalfalának olyan innovatív információs elemei vannak, mint a gumiabroncs élettartama (mérföldkő) ** és a gumiabroncs helyzete a járművön.

A gumiabroncs különböző méretekben áll rendelkezésre (16"-tól 20"-ig), és a sebesség indexe egészen Y besorolást kapott, azaz akár 300 km/h-ig használható. Amennyiben nagy teljesítményű gumiabroncsokat keres, és bevállt márkát szeretne, akkor válassza a Matador MP46 Hectorra 2 modellt!

A további információk elrejtése További információk

Konszern Continental
Gyártó Matador
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,249.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.