Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Michelin Pilot Sport 3

Pilot Sport 3

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Pilot Sport 4

Ez az új Michelin PILOT SPORT 3 GRNX a nyári szezon legerősebb autóinak lett kifejlesztve. Ez a gumiabroncs a Forma 1-es tapasztalat eredménye, és egy alkalmas gumiabroncs a csúcsminőségű szedánok számára. A  PILOT SPORT 3 GRNX csúszásgátló rendszerrel rendelkezik az optimális nedves tapadás érdekében. GRNX - Green X: különleges szilikát készítmény, amely csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, így a gumiabroncsnak sokkal alacsonyabb a gördülési ellenállása és környezetbarát is.

A Pilot Sport 3 csúszásgátló rendszer biztosítja az optimális tapadást vizes felületeken, optimalizált profilja pedig lehetővé teszi, hogy a víztócsákba hajtson, míg más gumiabroncsokkal bekövetkezik a vízenfutás (aquaplaning).

A MICHELIN elsőként elindítja a GREEN X-et a sport gumiabroncsoknál: A MICHELIN Pilot Sport 3 gumiabroncs oldalfalán található „GREEN X” jelölés garantálja a piac legkiválóbb energiahatékonysági szintjeit. E MICHELIN gumik használatával csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és így a CO2-kibocsátást.

Green Power Compound = nagy teljesítmény és energiamegtakarítás. Ez a forradalmian új gumiabroncs kiváló tapadást biztosít a vizes felületen, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással és hosszú élettartammal.
A tizennyolc győzelemből nyert szakértelemnek köszönhetően, amelyből 12 megszakítás nélkül, a Le Mans 24 órás MICHELIN versenyen környezetbarát gumiabroncsot hozott létre.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Gyártó Michelin
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,194.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.