Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Michelin SCORCHER 11

SCORCHER 11

A Michelin SCORCHER 11 motorkerékpár gumiabroncsok száraz és nedves úton is nagy tapadást mutatnak. Ez nem csak marketing szlogen, ezt mégpedig az is igazolja, hogy ezek a gumiabroncsok a Harley-Davidson motorkerékpárok gyári abroncsai.

A Michelin SCORCHER 11 előnyei:

  • Kiváló tapadás
  • Stabilitás
  • Könnyű kezelhetőség

A Michelin SCORCHER 11 motorkerékpár abroncsok verhetetlenek, különösen száraz körülmények között. A hatékonyan elhelyezett hornyoknak köszönhetően a futófelület mintázat kiváló tapadást és azonnal reagál a kormányzás bármilyen változásaira. Ezenkívül az újonnan létrehozott összetétel nagyszerű kezelést nyújt.

Ez a gumiabroncs ideális az Ön számára, még akkor is, ha gyors, mégis kényelmes utazást keres a járművével. Az innovatív technológiák hatására a gumiabroncs és a talaj nyomása hatékonyan szétoszlik, ezáltal majdnem azonnali gyorsulást eredményez.

A Harley-Davidson gépek tulajdonosai számára, de nem csak számukra, ideális ez a nagyon stabil Michelin SCORCHER 11 motorkerékpár abroncs.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Gyártó Michelin
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.