Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Michelin SCORCHER 32

SCORCHER 32

Ha Ön tulajdonosa egy Fat Bob típusú Harley-Davidson motorkerékpárnak, a Michelin SCORCHER 32 motorkerékpár gumiabroncsokat kifejezetten az Ön számára találták ki. Ez persze nem jelenti azt, hogy más kétkerekűek szerelmesei ne élvezhetnék a stabil haladás és a kiváló úttartás előnyeit nedves úton egyaránt.

A Michelin SCORCHER 32 motorkerékpár gumiabroncs előnyei:

  • Kimagasló tapadás
  • Kiváló stabilitás
  • Könnyű irányíthatóság

A Michelin SCORCHER 32 magában egyesíti a kiváló dizájnt, amely nem csak szemet gyönyörködtet, a lehető legmagasabb effektivitást és egy innovatív gumiabroncs keveréket is. Ennek köszönhetően jelentősen megnő a gumiabroncsok élettartama, és az egyenletes kopás is biztosított. Ön így magasabb futásteljesítményt kap, és a gumiabroncs hosszú ideig úgy fest majd mint az új.

A masszív Fat Bob pontos kezelést igényel, és ez a gumiabroncs pontosan ezt biztosítja. A legkorszerűbb technológia biztosítja, hogy a gumiabroncs azonnal reagál a legkisebb irányváltoztatásra is. Az eredmény rendkívül biztonságos és kényelmes utazás.

A Michelin SCORCHER 32 motorkerékpár gumiabroncs kitűnő választás mindenki számára, aki tartós és megbízható gumit keres

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Gyártó Michelin
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.