Gumiabroncsok Nexen ROADIAN AT 4x4

ROADIAN AT 4x4

Ahhoz, hogy terepjárójából a lehető legtöbbet hozza ki közúton és terepen való haladásnál, megbízható nyári gumiabroncsokra van szüksége. A Nexen Roadian AT 4x4 pontosan ilyen. Egyaránt élvezni fogja a városban való közlekedést és a gyors vezetést az autópályán.

Ha minőségi, de megfizethető árú gumiabroncsokat szeretne SUV-jára vagy más, nagy teljesítményű járművére, válassza a Nexen Roadian AT 4x4 abroncsot. A dél-koreai gyártó kellemesen meglepi Önt az áraival és a minőségével.

A Nexen Roadian AT 4x4 nyári gumiabroncsok fő előnyei:

  • Kedvező ár/teljesítmény arány
  • Lassú kopás = hosszú élettartam
  • Kiváló kormányreakció

Szerezze meg a megérdemelt kezelhetőséget
A Roadian AT 4x4 gumiabroncsok kiváló tapadással rendelkeznek a szokatlan, "single pitch" elrendezésű futófelületi blokkoknak köszönhetően, amelyek együttműködnek a 4 központi barázdával. A Roadian AT 4x4 tulajdonosai kedvelni fogják a gyors kormányzási reakciót.

A hosszabb élettartam nemcsak Önnek, hanem a környezet számára is hasznos
A nehéz terepjárók gumiabroncsai gyakran nagy gördülési ellenállással rendelkeznek, amely gyors vagy egyenetlen kopással jár. A Nexen ezt úgy oldotta meg, hogy módosította és megerősítette a gumiabroncs vállrészét, és a futófelület közepén egy széles középső blokkcsíkot helyezett el a gördülési ellenállás csökkentése, a kopás lassítása és az üzemanyag-megtakarítás érdekében. Ezáltal a Nexen Roadian AT 4x4 sokkal hosszabb élettartamú lesz, és pénzt takaríthat meg az üzemanyag megtakarításával.

További információk A további információk elrejtése

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Átmérő 20"

Gyártó Nexen
Kategóriák Gumiabroncsok

Tesztgyőztes

Kosár 0 Ft

A kosár üres.