Gumiabroncsok Nokian Tyres Powerproof

Powerproof

A pedál lenyomása éles kanyarokban és az erős fékezés nem jelent veszélyt a Nokian Tyres Powerproof gumiabroncsokkal közlekedők számára. A dupla biztonsági zónával ellátott speciális mintázatnak köszönhetően a gumiabroncs még a 40°C-os hőmérséklet-ingadozással és a rendkívül erős esőzéssel is képes megbirkózni.

Ezen felül az új futófelületi mintázatot a Formula-1 világbajnok Mika Häkkinen tesztelte a versenypályán. A versenyző a kiváló kezelhetőséget és a kormányzás reakcióit emelte ki leginkább.

A Nokian Tyres Powerproof nyári gumiabroncs előnyei:

  • Maximális tapadás az úttesten
  • Kiváló vízelvezetés
  • Nagy üzemanyag-megtakarítás

Az új Dynamic Grip gumikeverék a korábbi generációkhoz képest jobb tapadást és kopásállóságot biztosít. A mintázatot három fő borda uralja, amelyek a kerék hirtelen elfordulásakor, még nagy sebességnél is maximális mértékben javítják a reakciót.

A sportos vezetés kedvelői értékelni fogják a kiváló aquaplaning elleni védelmet. Az átfolyási és túlfolyási árkok ugyanis gondoskodnak az azonnali vízelvezetéséről. Ezek tökéletesen csatlakoznak a futófelület közepén lévő fő barázdákhoz. A perem módosított gumikeverékének köszönhetően a gumiabroncs vezetés közben csendes és üzemanyag- takarékos.

A csúcsbiztonságot a sportos vezetés kedvelői és a legnagyobb megbízhatóságot kereső gépkocsi-vezetők is értékelni fogják.

További információk A további információk elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 19"

Átmérő 20"

Konszern Nokian
Gyártó Nokian Tyres
Kategóriák Gumiabroncsok

Tesztgyőztes

Kosár 0 Ft

A kosár üres.