Gumiabroncsok Nokian Tyres Wetproof

Wetproof

Az új Nokian Tyres WetProof gumiabroncs joggal érdemli ki a bajnoki címet a nedves útfelületen való biztonságos közlekedés miatt. Független teszteken bizonyította a páratlan tapadást a kanyarokban és a rendkívül rövid féktávolságot. Az innovatív mintázat kialakításnak köszönhetően az árkok nagyon hatékonyan elvezetik a vizet, megakadályozva az aquaplaning kialakulását. Az innovatív futófelület-keverék hatékonyan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

A WetProof mintázat úgynevezett „biztonsági zónákra" van felosztva. Az első a Responsive Lock technológiával ellátott árkokból áll, amelyek kiváló vízelvezetést és maximális védelmet biztosítanak az aquaplaning ellen. A második zóna kiváló kormányreakciót biztosít a kanyarokban. Ez nagy sebességnél is segít a stabilitás megőrzésében. A speciális elemekkel ellátott árkok ellensúlyozzák egymást a futófelület és az út érintkezési pontján.

A Nokian Tyres WetProof nyári gumiabroncs előnyei:

  • Kiváló védelem az aquaplaninggal szemben
  • Nagyon rövid féktávolság
  • Alacsony üzemanyag-fogyasztás
  • A legbiztonságosabb gumiabroncs nedves útfelületen

Emellett a fejlett polimereket és szilikonszerkezetet tartalmazó rugalmas keverék alkalmazkodik az egyenetlen felületekhez, így az abroncs maximálisan kényelmes vezetést biztosít az úton.

A Nokian Tyres WetProof abszolút megbízhatóságát különösen nagyra értékelik a nedves és száraz úton nyújtott abszolút biztonsága, az alacsony üzemanyag-fogyasztás és az aquaplaning elleni kiváló védelem miatt.

További információk A további információk elrejtése

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Átmérő 18"

Konszern Nokian
Gyártó Nokian Tyres
Kategóriák Gumiabroncsok

Tesztgyőztes

Kosár 0 Ft

A kosár üres.