Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Pirelli CARRIER Camper

CARRIER Camper

A Pirelli Carrier Camper a legmagasabb minőségű gumiabroncs a könnyű tehergépjárművek számára. Ez a fejlett nyári gumiabroncs már 2014 óta forgalomban van, és számos független tesztelésen díjnyertes minőséget kínál. Az olasz óriás ezzel a gumiabronccsal jelentős szerepet kíván venni az autópiacon a lakókocsikkal. Számukra is alkalmas ez a gumiabroncs.

A Pirelli Carrier Camper nyári gumiabroncsai előnyei:

  • Prémium abroncsok kisteherautókhoz és lakókocsikhoz
  • Új keverék magas tapadással
  • Pozitív értékelések független tesztekben

Az új keveréknek köszönhetően a gumiabroncs nagy tapadást nyújt, nem csak a száraz utakon, hanem esőben is. Az utazás így nem csak kényelmes, de biztonságos is. A rövid fékezési távolságot különösen nedves úton és jobb ellenállást az aquaplaning hatásnak a  független tesztek is bizonyítják. Élvezhetik az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást is.

A futófelület mintázat, amely szimmetrikus, viszonylag egyszerű megoldást kínál. A három kürbefutó barázda rendkívül vékony S-alakú lamellákkal van összekötve, de a lamellákon kívül széles hornyok is találhatóak, amelyek kiváló teljesítménnyel és fékezési tulajdonságokkal rendelkeznek. A kialakítás egyenes, vékony, a kerület mentén húzódó lamellákat tartalmaz.

Prémium gumiabroncsok furgonok számára, amelyek minőségét független vizsgálatok igazolták, ez a Pirelli Carrier Camper.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,208.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.