Gumiabroncsok Pirelli P Zero Corsa SUV

P Zero Corsa SUV

Kényeztesse autóját a kiváló minőségű Pirelli P ZERO Corsa SUV nyári gumiabroncsokkal, és élvezze a sportos vezetést, mint még soha ezelőtt. Minőségi gumiabroncsokkal egyenletes haladást érhet el, és minden aggodalom nélkül ráléphet a gázra. A P ZERO Corsa SUV minden helyzetben megállja a helyét.

A Pirelli a versenypályán szerzett know-how-t a gumiabroncsaiba építi be. A P ZERO Corsa SUV dizájnját a Forma-1-es és Moto GP versenyeken szerzett tapasztalatok alapján alkották meg. A tisztán versenyabroncsokkal ellentétben a Pirelli P ZERO Corsa SUV nyári gumiabroncsok közúti használatra lettek megtervezve.

A Pirelli P ZERO Corsa SUV nyári gumiabroncsok fő előnyei:

  • Kiváló kormányzási reakció
  • Nagyszerű fékezési teljesítmény
  • Alacsony menetzaj

Csúcs vezetési élmény a hi-tech funkcióknak köszönhetően
Ha teljes sebességre kapcsol, szüksége van arra a bizalomra, hogy a gumiabroncsok a legkisebb kormánymozdulatra is reagálnak. A P ZERO Corsa SUV ezt tökéletesen megoldja a verseny típusú gumikeveréknek és a szokatlan elrendezésű, aszimmetrikus futófelületi mintázatnak köszönhetően. A csúcsteljesítményhez azonban mindig szükség van valami pluszra. A Pirelli ezért egy másik hi-tech innovációval, a Cyber™-rel egészítette ki a terméket, amely érzékelők segítségével továbbítja az adatokat a gumiabroncsokról az autóba a még jobb teljesítmény és a nagyobb biztonság érdekében.

Az alacsony menetzaj rendkívül fontos
A Pirelli a stabilitáson kívül a fékezésre, a teljesítményre, a menetkomfortra, és nagyrészt az alacsony menetzajra helyezi a hangsúlyt. A P ZERO Corsa SUV ezért PNCS™ technológiával lett felszerelve - a Pirelli Noise Cancelling System (Pirelli zajcsökkentő rendszer), amely egy olyan eszköz a gumiabroncs belsejében, amely aktívan, és akár a felére csökkenti a mentezajt.

További információk A további információk elrejtése

Átmérő 21"

Átmérő 22"

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Tesztgyőztes

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.