Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Pirelli P ZERO Nero GT

P ZERO Nero GT

A prémium olasz Pirelli márka nyári gumiabroncsai a sportautók számára lett kifejlesztve. A Pirelli P Zero Nero GT ideálisan alkalmazható ultra-alacsony profilú és nagyobb átmérőjű gumiabroncsok számára. Ez a gumiabroncs nagyszerű választás a közepes méretű szedánok, közepes és nagy kapacitású sportkocsik számára.

A Pirelli P Zero Nero GT modell megfelel a legigényesebb sport vezetők és motorsport rajongóknak, köszönhetően hagyományos olasz design-nak biztosan kedvelni fogják a tuning kedvelők. Pontosabban ezek a a gumiabroncsok a B szegmens (kis sportkocsik) és a C (alsó és középosztályú autók) és a nagyobb E szegmensű limuzinok számára lett kifejlesztve.

A Pirelli P Zero Nero GT az eredeti P Zero Nero-ból származik, de jelentősen továbbfejlesztett futófelülete (magasabb szilikát) nagyobb érintkezési felületet biztosít, amely együttesen meghosszabbítja az élettartamot. A legfontosabb előnyei a nagy kényelem, jobb stabilitás, pontosabb kezelhetőség és a fékezési tulajdonságai szárazon. A legújabb "öko" trendekkel összhangban a gumiabroncs hosszú élettartamú.

Az aszimmetrikus futófelületet négy viszonylag széles körkörös horony uralja, amelyek a keresztirányú lamellákkal együtt jobb merevséget és stabilitást biztosítanak az érintkezési felületnek. Ezek a tulajdonságok különösen a gyors kanyarokban jelentenek nagy előnyt.  A magas kopásállóságú, optimális futófelület jobb tulajdonságokat biztosít száraz és nedves úttesteken.

A gumiabroncsok többnyire nagyobb átmérőkben érhetők el, választani lehet a 16 "és 19" közötti méretek közül.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

95% Kiváló

P ZERO Nero GT je kiváló nyári gumiabroncs, felsőkategóriás, nagyon hatékony fékreakcióval, nedves tapadási kategóriája B . A gépjármű üzemanyag-fogyasztása így kiváló szinten lesz. Ugyanakkor a P ZERO Nero GT viszonylag hangos gumiabroncs. A zajszintje 72 db.
Kényelmes gumiabroncs

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

9.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.