Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Pirelli P7 Cinturato Blue

P7 Cinturato Blue

A motorsportokban szerzett tapasztalatoknak köszönhetően A Pirelli P7 Cinturano Blue nyári gumiabroncs biztonságot, kényelmet és tartós élettartalmat nyújt.  

Ez a gumiabroncs különösen ideális választás közép-kategóriás autók és szedánok számára.  Az innovatív technológiája lehetővé teszi, hogy egyensúlyt teremtsen az alacsony gördülési ellenállás és a nedves kezelés között, miközben kiváló kilométerteljesítménnyel büszkélkedhet.

A négy széles hosszanti mintaárok mellet, nagyszerűen elhelyezett rövidebb lamellák biztosítsák a kiváló vízelvezetést. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően jelentősen megnő a biztonság és ugyanakkor csökken az aquaplaning lehetősége is.

A Pirelli P7 Cinturato Blue nyári gumiabroncs egy új innovatív fútófelület kialakítást használ, mely nem csak az egyenletes nyomáseloszlást, ezáltal egyenletes kopást biztosít, hanem kiváló kezelhetőséget száraz és vizes útfelületen egyaránt.

A fejlesztés során a Pirelli felhasználta a Forma 1-ben szerzett tapasztalatait, és ennek köszönhetően egy kiváló gumiabroncsot készítettek, mely kiemelkedik a tapadásával, nagyszerű kezelhetőséggel vizes utakon és megnövelt élettartalmával.  

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

10.0

Nedves tapadás

10.0

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,208.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.