Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Pirelli WINTER 210 SOTTOZERO SERIE II

WINTER 210 SOTTOZERO SERIE II

Az olasz Pirelli gyártó WINTER 210 SOTTOZERO SERIE II prémium téli gumiabroncsai rendkívüli biztonságot nyújtanak bármilyen időjárási körülmények között. A gumiabroncs olyan sportos járművekhez készült, akiknek nem közömbös a környezet . Az út legyen száraz, nedves vagy hó alatt, a gumiabroncs nagyszerű munkát végez.

Az aszimmetrikus futófelület mintázat két részre van osztva - belsőre és külsőre. Míg a belső rész hatékonyan elvezeti a vizet, és az aquaplaning kialakulásának veszélyét kizárja, a külső blokkok a havas körélmények közötti tapadást biztosítják. A 2 bordával ellátott külső futófelület tömbök javítják a száraz körülményeknél a tapadást. A futófelület belsejében bemetszett lamellák elnyelik a gumiabroncs zaját. A rendkívül vékony lamellák egy téglafalra emlékeztetnek, és kicsit eltérnek a hagyományos lamelláktól.

Az új TemperatureDynamicCompound  egy olyan keverék, amely őszi és téli körülmények között is biztosítja a biztonságot. Ez egy sportos gumiabroncs, de környezetvédelemre is figyelmet szentel. Hosszú az élettartama és a gördülési ellenállása sem túl nagy, ráadásul a gyártása az egészségre káros anyagok nélkül történik. Szintén örömmel fogja fogadni a széles körű ajánlatotokat is.

Ha a legmagasabb minőségű abroncsra vágyik a sportautójához, akkor a Pirelli WINTER 210 SOTTOZERO SERIE II téli gumiabroncs kiváló választás!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 16"

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Átmérő 19"

Gyártó Pirelli
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

5.0

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,208.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.