Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Sava ESKIMO HP

ESKIMO HP

A szlovén Sava márkájú abroncsok több évtizede nagyon népszerűek a cseh autósok körében. Alacsony áron mégis kitűnő minőségben kapható. A Sava ESKIMO HP téli gumiabroncsok nagy teljesítményű járművek számára alkalmasak. E gumiabroncsok az ESKIMO kiterjesztett "családjába" sorolhatók, melyek már 2010/2011 téli szezonjától kaphatók. A HP rövidíttés jelentése nem más, mint a "nagy teljesítmény".

A futófelület mintázatának számos hornya és lamellája van, mint minden téli gumiabroncs esetében. A két kerület menti barázda közötti mintázat nagymértékben elvezeti a vizet és a latyakot a futófelületről. A vállrészeken széles vízszintes barázdák találhatók, amelyek a szükséges stabilitást és irányíthatóságot biztosítják. A kampó formájú bordák belekapaszkodnak a hóval borított útfelületbe.

A gumiabroncs alakja optimalizáláson esett át a jobb irányíthatóságért és a lehető legjobb érintkezésért az úttestel . A tökéletes tapadást a szilikátot tartalmazó keverék biztosítja. A megbízhatóbb vezetést magas sebességeknél, főképpen autópályán a szilárd külső blokkoknak köszönhetők. A futófelület kopásálló is, ezért a gumiabroncs hosszabb élettartamú.

Aki sportos járművekre keres gumiabroncsokat megfizethető áron, válassza a Sava ESKIMO HP téli abroncsokat!

A további információk elrejtése További információk

Ez a gumi már nem kapható

Konszern Goodyear
Gyártó Sava
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

3.3

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,202.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.