Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Sava Intensa HP

Intensa HP

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Intensa HP2

A közkedvelt Sava Intensa HP nyári gumiabroncsok elsősorban a kitűnő ár-érték arányuknak köszönhetően váltak ismertté és már 2009 óta elérhetők a piacon. Nagy futásteljesítményű gumiabroncsról van szó, amely a járművek széles skálája számára lett kifejlesztve a középkategóriás gépjárművektől kezdve egészen a szedánokig.

A Sava Intensa HP egyirányú gumiabroncs konzervatív megoldásokat használ. A középvonali barázdát két széles kerület menti barázdasáv határolja, a mintablokkok pedig úgy kerültek kialakításra, hogy a lehető legjobban elvezessék a vizet az érintkezési felület alól, majd a vállrész barázdái véglegesen eltávolítsák azt. A gumiabroncs jobb megkapaszkodásáért a futófelület nagy számú kapaszkodó éle a felelős. A futófelület vállrészén és a középvonalban elhelyezkedő lamelláknak köszönhetően a gumiabroncs megőrzi merevségét és kezelhetőségét a kanyarokban is.

A gumiabroncs erősségei közé tartozik a rövid féktávolság nedves úton, a remek vezethetőség és a hosszú élettartam, valamint az alacsony gördülési ellenállás. Ezeket a látszólag ellentmondásos tulajdonságokat az új konstrukciónak (laposabb és szélesebb kontúr), a javított futófelületnek és a legújabb szilikában gazdag polimer futófelületi keveréknek köszönhetően sikerült kombinálni.

A Sava Intensa HP nyári gumiabroncsok minőségét sok független teszt is megerősíti, továbbá kellemes csalódás a méretek széles kínálata is.

Amennyiben minőségi gumiabroncsot szeretne elérhető áron, vásároljon Sava Intensa HP gumiabroncsokat!

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 14"

Átmérő 15"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 16"

Konszern Goodyear
Gyártó Sava
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,202.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.