Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Sava Intensa UHP

Intensa UHP

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot Intensa UHP 2

A nyári gumiabroncs, amelyet több szezonon keresztül számtalan gazdaságos beálítottságú autós választott, a szlovén Sava Intensa UHP. Ez a modell a kiterjesztett Intensa termékcsalád alá esik, ami maga egy minőségi garanciát jelent. Az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, a kiváló teljesítmény és a kiváló ár-érték arány, ezek a fő előnyei ennek a szupersport gumiabroncsnak (UHP = Ultra High Performance).

A gumiabroncsok kialakítását széles kerületi barázdák, nagy központi borda és merev külső vállblokkok uralják. A gumiabroncsok megjelenése sok különlegesen kialakított vízelvezető csatorna egészíti ki és kanyarodáskor jobb nyomáseloszlást biztosít. A futófelület hátulján lévő élek csökkentik a féktávolságot, és a lamellák növelik a merevséget és javítják a kezelhetőséget. Nedves felületen segít a szilíciumot felhasználó technológia is a futófelület keverékében. Ezenkívül ez az anyag kis súlyával együtt csökkenti a gördülési ellenállást, és így az üzemanyag-fogyasztást is. Ugyanakkor növeli a gumiabroncs élettartamát. 

Kellemes a gumiabroncsok ára is, amely tekintélyes minőséget kínál - a független tesztek során a Sava Intensa UHP pozitív értékelést kapott főként a féktesztek során ért el kiemelkedő eredményeket. A jó áron, nagy teljesítményű autók gumiabroncsait kereső sofőrök számára a Sava Intensa UHP az egyértelmű vákasztás.

A további információk elrejtése További információk

Konszern Goodyear
Gyártó Sava
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

8.3

Gyártó

1,202.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.