Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Sava Perfecta

Perfecta

A Sava Perfecta nyári gumiabroncsok viszonylag jó minőségűek és biztonságosak, ráadásul nagyon kedvező áron szerezheti be az autójára! Olyan gumiabroncsok, amelyek rövidebb féktávolsággal rendelkeznek, jó tapadást mutatnak a száraz illetve nedves utakon, és kiváló futásteljesítmény jellemzi őket.

A Sava Perfecta kezelhetőbb és kevésbé zajos, mint elődei. A tervezésnél a szlovén Sava a Goodyear know-howja használta fel. A kiváló minőségű és mintájú futófelület megakadályozza a nem kívánt aquaplaninget, és ezzel együtt biztosítja a biztonságot.
 

A Sava Perfecta nyári gumiabroncsai rendkívül alacsony zajszintekkel rendelkeznek és viszonylag kényelmes kezelést biztosítanak. Ez a fajta gumiabroncs különösen alkalmas az alacsonyabb igényű söfőrök számára, mivel ez az egyik legolcsóbb gumiabroncs a piacon, de mégis magassabb biztonságot nyújt , mint a kínai gumiabroncsok.

Amennyiben nem szeretne mélyen a pénztárcájába nyúlni, de mégis fontos az Ön számára a biztonság, akkor mindenképpen válassza a Sava Perfecta nyári abroncsokat.

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Átmérő 14 C"

Átmérő 15"

Konszern Goodyear
Gyártó Sava
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,202.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.