Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Semperit Comfort-Life 2 SUV

Comfort-Life 2 SUV

Nyári garnitúra a "nagy" autók számára megfizethető áron, konkrétan a SUV, MPV vagy 4x4 kategóriájú prémium márkák számára, ezek a Semperit Comfort-Life 2 SUV abroncsok. 2011 óta áll rendelkezésre, és amint azt a neve is jelzi, egy a kényelmes utazást  biztosító gumiabroncsról van szó.

A Semperit Comfort-Life 2 SUV nyári gumiabroncsok előnyei:

  • Prémium SUV és luxus 4x4-es járművek számára
  • Kiváló ár-érték arány
  • Remek ellenállóság az aquaplaninggal szemben
  • Nagyon csendes és kényelmes

A gumiabroncsok nemcsak kényelmesek, hanem nagyon gazdaságosak is. Az átdolgozottt futófelület mintának köszönhetően a gumiabroncsok zajszintje alacsonyabb, és így az utazás kényelmesebb. Nyilvánvaló, hogy ez a gumiabroncs a városi közlekedésre való és nem terepre. Az optimális merevségnek köszönhetően a gumiabroncs kiváló kanyarodási viselkedéssel is rendelkezik.

Az érdekes futófelület mintát, amely az aszimmetrikus minták közé tartozik, három nagy kiterjedésű hornyok és bővülő keresztmetszetek alkotnak. Főként a lamellák száma biztosít magas adhéziót és remek ellenállást a veszélyes aquaplaningal szemben. Az abroncsok remek tapadást kínálnak.

Minőségi gumiabroncsok a prémium és a közepes prémium kategóriába tartozó autókhoz, ezek a Semperit Comfort-Life 2 SUV abroncsok!

A további információk elrejtése További információk

Konszern Continental
Gyártó Semperit
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

5.0

Gyártó

1,196.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.