Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Semperit Comfort-Life 2

Comfort-Life 2

A Semperit gyártó Comfort-Life 2 nyári gumiabroncsai biztonságosak és környezetbarátak. A Csehországban népszerű gumiabroncsot 2011-ben mutatták be, és azoknak a kis kompakt járműveknek a célközönsége, amelyek leggyakrabban a városban közlekednek.

A Semperit a gumiabroncsok gazdasági szegmensébe tartozik, és kiváló ár/éték aránnyal rendelkezik. A Semperit Comfort-Life 2 gumiabroncsok elsősorban az esőben kiválóak, az Alpok hegyi átjáróiban is helytálltak.

A Semperit Comfort-Life 2 aszimmetrikus futófelülete speciálisan erre az abroncra lett kifejlesztve - biztonságos menettulajdonságok, magasabb szintű kényelem, rövid fékút és alacsony gördülési ellenállás, ez a rövid leírása ennek a gumiabroncsnak.

A víz gyorsabban terjed a futófelület nyúlványai között, és csökkenti az aquaplaning kialakulásának veszélyét. A három kerületi horony a hajlított csatornákkal együttesen biztosítja, hogy a víz az érintkező felületről gyorsan el legyen vezetve. A futófelület blokkjainak ferde szélei az abroncs középső részén a kanyarodáskor és a fékezéskor lényegesen kisebb mértékben deformálódnak, így jobb tapadást kapunk.

A Semperit Comfort-Life 2 alacsony gördülési ellenállást is kínál, ráadásul hat százalékkal kisebbet az előző modellnél. A jobb eredmények a gumiabroncs sima kontúrjának, illetve a szilícium-dioxidot tartalmazó keveréknek köszönhető.

Ez mellett egy csendes abroncsról is beszélünk, a zajszint öt százalékkal alacsonyabb, ezáltal az utazás nagyon kényelmes. Amennyiben minőségi abroncsot szeretne vásárolni kedvező áron, akkor válassza a Semperit Comfort-Life 2-t! 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 13"

Átmérő 14"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Konszern Continental
Gyártó Semperit
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

3.3

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,196.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.