Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Bridgestone Turanza T001

Turanza T001

A főleg utazásra tervezett nyári gumiabroncs, ez a japán Bridgestone Turanza T001. Ez a gumiabroncs a legjobb a Turanza termékcsalád termékei közül, biztonságos, kényelmes és erőteljes. Annak ellenére, hogy a gumiabroncsot 2012-ben mutatták be, még mindig van mit nyújtania a legigényesebb vezetők számára is. Szinte minden gépjárműhöz illik, a kompakt autóktól egészen a prémium szedanokig. Gyorsabb autók gumiabroncsaként is alkalmazható.

A fejlett aszimmetrikus futófelület három széles barázdával rendelkezik a víz elvezetésére. Sok bordázatnak és az új keverékeinek köszönhetően, amelyek nagy mennyiségű szilícium-dioxidot tartalmaznak, a gumiabroncsok minden körülmények között kivételes biztonságot és kezelhetőséget biztosítanak. A nagyon merev kereszt- és hosszantiirányú vállblokkok optimális érintkezést biztosítanak az abroncs és az út között.

A fejlesztés során hangsúlyt fektettünk a gumiabroncs alakjának és felépítésének optimalizálására a kezelhetőség és a kényelem javítása érdekében. A vezetők a gumiabroncs nagy tapadását és stabilitását nagyobb sebességeknél főleg a nedves felületen fogják értékelni. Ezenkívül ez a gumiabroncs alacsony gördülési ellenállást mutat a Bridgestone NanoPro-Tech technológiának köszönhetően, és különleges mintázatának köszönhetően rendkívül csendes utazást biztosít. Amennyiben kényelmes gumiabroncsot keres az utazáshoz, akkor a Bridgestone Turanza T001-et Önnek tervezték.
 

 

A további információk elrejtése További információk

Átmérő 15"

Átmérő 16"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 17"

Továbbiak ezzel az átmérővel A további hasonló átmérőjű termékek elrejtése

Átmérő 18"

Gyártó Bridgestone
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

8.3

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,230.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.