Kedves Vásárlóink! Az webshopunk nevét Spintero.hu-ra változtattuk. Minden más változatlan marad. További információk a cikkben találhatók.

Gumiabroncsok Goodyear UltraGrip 9

UltraGrip 9

Válassza ki az ehhez kapcsolódó felújított gumiabroncsot UltraGrip 9+

A Goodyear UltraGrip 9 téli gumiabroncs újdonság a 2014/2015-ös téli szezonban. Ez az újdonság a Goodyear UltraGrip 7 és a Goodyear UltraGrip 8 gumiabroncsokból indul ki, ezért természetesen nem vesztette el elődjeinek kiváló menettulajdonságait.

A Goodyear UltraGrip 9 téli gumiabroncsok jobb teljesítményt nyújtanak elődjeikkel szemben. A rövidebb féktávolság mellett alacsonyabb gördülési ellenállást és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást is biztosítanak. A mintázat kiválóan tapad az úttesthez a mély léceknek köszönhetően, melyek tökéletesen helyt állnak nedves vagy havas felületen. A mintázat bő barázdái javítják a tapadást úttesten és segítik a víz elvezetését a gumiról.

A Goodyear gyártó szintúgy újítással jön elő a gumi összetételének szempontjából. A szigetelő futófelület keveréke gyantát és növényi olajokat tartalmaz, ami  nem utrolsó sorban a kilométerteljesítmény növeléséhez is hozzájárul. 

A téli Goodyear UltraGrip 9 gumiabroncs jobb értékelést ért el , ami az európai címkézést illeti. Újabban ez a modell bekerült a B - C kategóriába  féktávolságban nedves úton és a külső zaja 66 dB - 69 dB-ig terjed. 

Mivel külömbözik ez a gumiabroncs? Jellemzői a magas vezetési stabilitás, tapadás nedves felületen, kiváló teljesítmény havon és jégen, alacsony üzemanyag-fogyasztás és magas vezetési kényelem, melyet az alacsony zaj is támogatja. A gumiabroncs újabban fel van szerelve a mintázat elhasználtságának mércéjével (kopásmérő). A gyorsasági indextől és mérettől függően ez a gumi kétféleképpen van gyártva, központi horonnyal (bordázattal) vagy nélküle.

A további információk elrejtése További információk

Gyártó Goodyear
Kategóriák Gumiabroncsok

Értékelésünk

Ezt a terméket még nem értékelték, de mindenképp minőségi gumiabroncsról van szó, nem kell tartani a vásárlástól.

Üzemanyag-megtakarítás

A magasabb érték jobb

6.7

Nedves tapadás

6.7

A gumiabroncs csendessége

6.7

Gyártó

1,246.0

Kosár 0 Ft

A kosár üres.