Szállítmánybiztosítási szolgáltatás


A szállítmánybiztosítás a bonyolult helyzeteket oldja meg, amelyek a futárszolgálat részéről keletkeztek. Az áru cseréje gyorsan történik, nincs hosszú várakozási és reklamációs idő.


Ez a biztosítás azokban az esetekben is érvényesíthető, ha a küldemény kicsomagolása után észleli az áruk sérülését. A szállítási károkat a kézhezvételtől számított 3 napon belül jelentheti a futárszolgálatnál. Ezzel kezdődik a hivatalos reklamáció hosszadalmas folyamata és az áruk sérülésének bizonyítására szolgáló 30 napos határidő.

Ha azonban a Szállítmánybiztosítási szolgáltatást választja, akkor AZONNAL ÚJ ÁRUT KÜLDÜNK ÖNNEK. Ez azt jelenti, hogy nincs késedelem (az üzletünk megvárja az áruk, ezt követően elkezdődik a reklamáció intézése, esetlegesen várakozás a vételár visszatérítésére).

A csereárut abban az esetben is azonnal küldjük önnek, amennyiben az eredeti árut a futárszolgálat elveszítette. Ebben az esetben minden szükséges kommunikációt mi intézünk velük

Ezenkívül szolgáltatásunk lehetővé teszi a futárszolgálat által okozott sérülések miat létrejött problémák megoldását hónapokkal visszamenőleg. Ezen felül garantáljuk, hogy a futárszolgálat felé benyújtott reklamációt elintézzük ön helyett.

Szállítmánybiztosítás kedvezményes áron

A szállítmánybiztosítás garantálja az ügyfél számára az áruk gyors és egyszerű cseréjét.


Úgy gondoljuk, hogy ezt a szolgáltatás az ügyfelek a gumiabroncsok cseréjének főszezonában fogják legjobban értékelni. Mindenki a lehető leggyorsabban szeretné kicserélni a gumikat, és mindenkinek előre megrendelt időpontja van a gumiszevíznél.

Pontosan a váratlan időjárási viszonyok érkezése jelenti a kritikus időszakot. A szállítás esetleges hibája vagy késése váratlan komplikációkat és további költségeket okozhat az ügyfél számára. Ezek töbszörösen is meghaladhatják a felajánlott szállítmánybiztosítás szolgáltatás árat.


E szolgáltatás igénybevétele önkéntes jellegű. Ha az ügyfél nem használja a szolgáltatást, ez semmilyen módon nem befolyásolja a fogyasztó törvény szerinti jogait (89/2012 sz. Törvény, Polgári törvénykönyv, valamint az Európai Parlament és a Tanács fogyasztói jogokról szóló irányelve).

A szolgáltatás azonnali teljesítése a termék raktárkészletétől veló elérhetőségétől függ, hiány esetén az abroncsok pótlásával azonnal foglalkozunk.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.