Continental WinterContact TS 870: Feltörekvő csillag a téli gumik között


A német Continental gyártó újdonsága az egyik legsikeresebb téli dizájn, a WinterContact TS 860 nyomán jött létre, amely legyűrte versenytársait, és több mint 20 aranyérmet nyert a független abroncsteszteken. A TS 870 jelzésű utódja pedig nem vall szégyent az idősebb "testvér" előtt. Éppen ellenkezőleg, nagyon is jeleskedik. Hallottál már erről az ECO-MASTER téli gumiról?

Continental_WinterContact_TS_870_zimní_pneu A Continental WinterContact TS 870 ideális választás az alsó és középkategóriás autókhoz. forrás: continental-pneumatiky.cz


Az alsó- és középkategóriás autók tulajdonosai is élvezni fogják a sportgumik tulajdonságait

A Continental a WinterContact TS 870 dizájnt a kompakt és közepes méretű autók tulajdonosai számára alkotta meg, azaz olyan sofőrök számára akik nem akarnak olyan utakon közlekedni, mint a Fittipaldi, hanem a megbízhatóságban, a biztonságban és az üzemanyag-takarékosságban bíznak. Ami még meglepőbb, hogy a WinterContact TS 870 abroncsok azokkal a sportmodellekkel is felveszik a versenyt, amelyek élénk és agresszívabb vezetési stílusra készültek, amint azt az AutoMotorSport 2021 téli gumik tesztjei is bizonyítják.

Úgy tűnik, magának a Continentalnak fogalma sem volt arról, hogy milyen "remekművet" hoz a világra.. Ha Ön közép- és alsókategóriás autótulajdonos, és 14-17 hüvelykes méretet visel, fogadjon a Continental WinterContact TS 870-re, és biztos lehet benne, hogy jobb abroncsokon közlekedik, mint bármely prémium autó.

Continental_WinterContact_TS_870_na_vozidle_BMW_sportovní_jízdaA Continental WinterContact TS 870 -es abroncsok a sportosabb abroncsokkal is felveszik a versenyt. Forrás: continental-pneumatiky.cz


A WinterContact TS 870-el biztonságosan utazhat, függetlenül attól, hogy milyenek a körülmények

A Continental sokat bizonyított a  WinterContact TS 860 modelljével is. WinterContact TS 870 a következő adatokkal büszkélkedhet:

  • 5%-kal rövidebb fékút havon és jégen
  • 7%-kal hosszabb futásteljesítmény
  • 4%-kal alacsonyabb gördülési ellenállás

Continental_WinterContact_TS_870_zimní_pneu_technologieA Continental WinterContact TS 870 gumiabroncsok kiváló tapadást tesznek lehetővé havon és nedves úton, rövid fékúttal és alacsony üzemanyag-fogyasztással. Foto-zdroj: continental-pneumatiky.cz

A részletesen kidolgozott lamellák kiváló kezelhetőséget biztosítanak havon és rövid fékútat nedves úton

A TS 870 fékútjának lerövidülését a TS 860-hoz képest megerősítette az első TÜV SÜD 2021 teszt, ahol a Continental az összes versenyző futófelületet legyőzte nedves fékezésben és havas mérésben. A gyártó 10%-kal több blokkot adott a WinterContact TS 870 futófelülethez = több él ugyanazon a felületen, ami jobb tapadást biztosít havas és jeges utakon. A 3D lamellák jobb tapadást és agresszívabb hóba harapást biztosítanak.

Continental_WinterContact_TS_870_lamely_a_drážky_na_sníhA TS 870 10%-kal több blokkot tartalmaz, mint elődje, a TS 860. Ez gyorsabb latyakelvezetést és jobb tapadást biztosít havas és jeges utakon. Foto-zdroj: continental-pneumatiky.cz

Erőteljes hornyok = biztonságos vezetés nedves utakon

A Continental nagyon jól tudja, hogy a közép-európai telek nem csak a hóról szólnak. Ugyanilyen gyakran találkozik esővel és vizes utakkal, ahol fennáll az aquaplaning veszélye.. A WinterContact TS 870 ezért jellegzetes központi horonnyal van felszerelve, amely gyorsan elvezeti a vizet a futófelületről, és így megőrzi a kiváló nedves tapadást, ami a nedves utakon a rövid fékút oroszlánrésze.


Adjon zöld utat a megtakarításoknak, és szerezze meg az Eco-Master pecséttel ellátott nyertest

Continental WinterContact TS 870 elnyerte az Eco-Master pecsétet az Autobild 2021 téli gumiabroncs tesztjén. Ez bizonyult messze a legkörnyezetbarátabb és leggazdaságosabb gumiabroncsnak a vizsgált 50 gumiabroncs közül.

A WinterContact TS 870 téli gumiabroncsok több mint szimpatikusak a többszintű ökológiai megközelítésükhöz. A Continental gondoskodik arról, hogy a műhelyéből származó minták magas futásteljesítményűek és a lehető legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztásúak legyenek. És mindkettő igazán sikeres volt a WinterContact TS 870 gumikkal.

Az átgondolt, gyantatartalmú Cool Chili gumikeverék alkalmazkodik a különböző hőmérsékletekhez és felületekhez, csökkenti a gördülési ellenállást, lassan kopik és minimalizálja az üzemanyag-fogyasztást. Ennek köszönhetően a WinterContact TS 870 7 %-kal magasabb futásteljesítményt igér, mint elődje a WinterContact TS 860.

wintercontact-ts-870

Continental abroncsok


Az erősebb autókra szánt „P“ jelzéssel ellátott abroncsok

Ha erős autója vagy SUV-ja van, a Continental egy újabb téli újdonsággal készült az Ön számára – prémium dizájn WinterContact TS 870 P, amely szintén több mint ígéretesnek tűnik, és nagyobb méretben is készül: 16-21 hüvelyk.

 

wintercontact-ts870p

Continental abroncsok

Csatolt képek

Kosár 0 Ft

A kosár üres.