Hogyan válasszunk alufelnit?


Fordította: Borbás Ádám

A lemezfelnik lecserélését fontolgatja? Ne hagyja, hogy a bonyolult utasítások eltántorítsák. Segítünk Önnek a leggyakoribb hibák elkerülésében az alufelnik választásánál.


Hallott már az alumínium felnik homologizációjáról? Ez a kerekek használatának jóváhagyása egy adott járműtípushoz az európai utanok. A helyes választás érdekében ne csak az ajánlott méreteket vegye figyelembe, hanem kezdje a keresést járműve adatainak betáplálásával weboldalunk konfigurátorába.

Homologovaná alu kola na autě, elektrony, disky, litá kola


Alufelnik kiválasztása jármű és méret szerint

A felnikalauzban válassza ki autója márkáját, pontos modellsorozatot, gyártásiévet, végül a motor hengerűrtartalmát és teljesítményét. Ezután válassza ki a méretet (7Jx17 ET40).


Mit jelentenek a kerékméret további jelzései?

ALU FELNI - MŰSZAKI INFORMÁCIÓK


  • A PCD a lyukak számát és a két szemben lévő furat távolságát jelzi - 5 × 100 (mm). VIGYÁZAT! 4 lyukas tárcsák is kaphatók.
  • Az ET a besajtolás mélységét határozza meg mm-ben. Ez a felni középvonala és a féktárcsára illeszkedő kerékagy közti távolság.
  • A CB a középfurat nagyságát adja meg.

Technikusunk minden esetben felülvizsgálja megrendelését és ellenőrzi, hogy a kiválasztott felni valóban megfelelő e az autójához. Ezenkívül, ha speciális kiegészítőkre (központosító gyűrűkre, csavarokra, anyákra) van szükség, akkor azokat automatikusan hozzáadjuk a megrendeléshez és ingyenesen szállítjuk.


Az alufelni előnyei és hátrányai

Előnyök Hátrányok
Alacsonyabb súly a lemezfelnihez képest Télen hajlamosabbak a festékkárosodásra
Jobb ellenállás a deformációval szemben Gyakori tisztítást igényel
Üzemanyag fogyasztás csökkentése Magasabb vételár
Fékezéskor keletkező hő jobb elvezetése Vonzzák a tolvajokat

Igényeljen testreszabott ajánlatot 24 órán belül.

Küldjön egy fényképet a forgalmi engedélyéről a info@spintero.hu címre, és írja le elképzelését.

Kosár 0 Ft

A kosár üres.